Besteed uw salaris- en loonadministratie uit in Limburg

Wilt u voor uw bedrijf in Limburg uw salarisadministratie uitbesteden? Dan is Volinn uw partner. Voor veel bedrijven is het bijna onmogelijk om dit zelfstandig uit te voeren en bij te houden. Voorkom ontevreden medewerkers, eventuele boetes, onbenutte kortingsregelingen en gemiste subsidies. Schakel een ervaren bedrijf in als Volinn. Wij beschikken over deskundige specialisten met de juiste kennis en ervaring. Wij nemen u bovendien alle zorgen uit handen. Zo bieden wij u ondersteuning en advies mbt salaris wet- en regelgeving. Wij staan voor persoonlijk contact en snelle antwoorden. Wanneer mogen wij u van dienst zijn voor loonadministratie in Limburg, Brabant of Gelderland?

Uw online personeels- en salarispakket voor salarisverwerking

Wilt u het salaris van uw medewerkers zo correct en zorgvuldig mogelijk laten verzorgen? Kies dan voor ons online personeels- en salarispakket. Hiermee kunnen wij de lonen voor u verwerken, maar wij kunnen u ook een gedeeltelijke of vrijwel volledige toegang tot het pakket aanbieden. Het uitbesteden is al mogelijk vanaf 1 medewerker. Een groot voordeel is dat u de kosten kunt terugdringen door zelf een groot of klein deel in eigen hand te houden. Laat ons voor het noodzakelijke applicatiebeheer zorgen. Zo kunt u uw eigen personeels- en/of salarisadministratie uitvoeren.

Salarisadministratie Limburg

Salarisverwerking uitbesteden in Limburg? Dit zijn de voordelen

Het bijhouden van de salarisadministratie blijft een lastige klus naast het runnen van uw bedrijf. Gelukkig werken wij met voordelige en gebruiksvriendelijke pakketten. In het basispakket kunt u zorgvuldig voor uw medewerkers de digitale loonstroken, persoonlijke gegevens en het verlof regelen. Kiest u voor een uitgebreid pakket, dan heeft u directe informatie waaronder contracten, verzuim en rapportages. Naast een overzichtelijk account profiteert u van de volgende voordelen:

  • Loonheffing, sociale verzekeringen e.d. volgens de laatste ontwikkelingen
  • Ondersteuning bij branche specifieke zaken rond personeel en salarissen
  • Ondersteuning bij de uitvoering van wet- en regelgeving
  • Laagdrempelige kosten
  • Veilig en eenvoudig gebruik van uw pakket

Kies voor het uitbesteden van uw salarisadministratie

Wenst u de hulp van een deskundig bedrijf? Draag de administratie van het salaris van uw medewerkers over aan de specialisten van Volinn. U bereikt ons door te bellen naar 085-0601777, stuur een e-mail naar info@volinn.nl of vul ons online contactformulier in. Wij zijn uw professionele salarisadministratiekantoor voor in Limburg.